Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Christina Rohde

Christina Rohde baby og børnetøj

Vi er vilde med Christina Rohde til vores egne to piger, fordi hver style er helt unik. Derfor er vi også glade for, at vi kan tilbyde dig lækkert baby og børnetøj fra Christina Rohde i Bellas Klædeskab.

Her finder du baby og børnetøj, der er helt unikt i sit udtryk. Det er vildt. Det er legesygt, og det er så pokkers fint. De fine kjoler med blomster, nederdele med print, og nostalgisk børnetøj til drenge er alle en del af meget gennemtænkte kollektioner med fokus på dit barn. Børn skal nemlig have lov til at være børn og lege frit, og det skal tøjet give plads til, uden at mor skal bekymre sig, om tøjet nu kan holde til at blive beskidt.

Christina Rohdes designs kan nemt dresses både op og ned, så det passer til både hverdag og fest, og så holder tøjet til lidt af hvert.

Christina Rohde kjoler med blomster

Vi har et stort udvalg af de fine, feminine blomster kjoler, nederdele og rompers til pigerne, som Christina Rohde er bedst kendt for, men vi har også et fint udvalg af romantisk børnetøj til drengene. Alt sammen håndplukket, så du kun finder det bedste.

Køb i Bellas Klædeskab og få fri fragt ved køb for over 499 kr. og hurtig levering. Vi er en e-mærket shop med 5 stjerner på Trustpilot, så du kan trygt shoppe til dine børn hos os.

Vi glæder os til at modtage din bestilling!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen