Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Elodie Details

Shop Elodie Details i Bellas Klædeskab

Her er et af vores absolut yndlings mærker - Elodie Details. Her på siden finder du det fineste udvalg af blandt andet suttesnorer, køreposer, hagesmække, nusseklude og meget mere. Designet er fyldt med de fineste detaljer som flæser og sløjfer, og det hele emmer af romantisk nostalgi. Elodie Details er ikke bare super fint - der er også fokus på funktionalitet. Fx kan hagesmækkene nemt tørres over med en fugtig klud, og de kommer med en praktisk lomme. Køreposerne er nok nogle af de absolut fineste på markedet, og så er de varme og selvfølgelig vindtætte, så din lille baby kan tage sin lur uforstyrret. Vil du have flot design i høj kvalitet, så er du kommet til det rette sted. Vi fylder selvfølgelig løbende op, så du kan finde alle de mest populære items. Har du udset dig noget lækkert fra Elodie Details? Så vent ikke for længe med at bestille - det er et meget populært mærke og nogle gange går det stærkt.

Lynhurtig levering

Vi tilbyder lynhurtig levering ofte fra dag til dag, og så er det billigt - kun 29 kr. til pakkeshop med GLS eller gratis, når du shopper for over 499 kr. I Bellas Klædeskab finder du alt, hvad du har brug for til dit lille mini menneske fra de bedste mærker og i den bedste kvalitet. Alt er håndplukket og nøje testet. Vi glæder os til at modtage din bestilling med lækre sager fra fx Elodie Details.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen