Shop alle de fine nyheder SHOP NU

En Fant

En Fant børnetøj, overtøj og sko

I Bellas Klædeskab finder du kun mærker og styles, vi selv ville give til vores egne børn, og du kan være sikker på, at alt er håndplukket og prøvet. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde dig et lækkert udvalg af populære En Fant.

En Fant er et populært dansk mærke, som laver fantastisk fodtøj til børn blandt andet termostøvler, sandaler og hjemmesko. De designer også eventyrligt børnetøj i en moderne, nordisk stil og til en rigtig god pris. Vores sortiment byder på lækkert børnetøj, kvalitets fodtøj og slidstærkt overtøj i et dejligt design.

Du finder et stort udvalg online her i Bellas Klædeskab.

En Fant overtøj i bedste kvalitet

En Fant er måske særlig kendt for deres populære termotøj, som er lavet i en rigtig god kvalitet og med fine detaljer som flæser til pigerne. Overtøjet er både vand og vindafvisende, og det holder de små varme, når det er koldt.

Stort udvalg af børnetøj & sko fra En Fant

Du finder et lækkert udvalg af børnesko, børnetøj og overtøj i Bellas Klædeskab. Vi har opdaterer løbende med de nyeste styles, så du altid finder noget nyt og lækkert hos os uanset, om du leder efter hjemmesko, pre-walkers, termostøvler, termotøj, gummistøvler, regntøj, termotøj eller børnetøj.

Køb i Bellas Klædeskab og få fri fragt ved køb for over 499 kr. Vi tilbyder altid hurtig levering, så du kan få dine varer hjem hurtigt.

Vi ved, at børn er dyre og nogle sæsoner er dyrere end andre, og derfor kan du, som en ekstra service, betale både med løn, børnepenge eller med Viabill, når du bestiller dit børnetøj hos os. Vi glæder os til at modtage din bestilling!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen