Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Filibabba

Køb Filibabba i Bellas Klædeskab

Her i Bellas Klædeskab er vi meget stolte af at kunne tilbyde dig de fineste produkter fra Filibabba. Her finder du alt lige fra fine spisesæt og hagesmække til lækre sengesæt og sutter. Altsammen i sarte farver og produceret i bæredygtige og miljøvenlige materialer. Så kan du både passe på miljøet og undgå skadelige stoffer i dine børns ting. Følg med her på siden, hvor vi løbende fylder op af nye, lækre sager fra Filibabba.

Lynhurtig levering når du handler i Bellas Klædeskab

Vi tilbyder lynhurtig levering, så du ikke skal vente længe på din bestilling. I Bellas Klædeskab tilbyder vi et håndplukket udvalg af udstyr, børnetøj & sko og legetøj til dit lille mini menneske. Vi udvælger vores produkter nøje, så du er sikker på, at du får den bedste kvalitet på markedet.

Hos os får du altid billig fragt på 29 kr. til pakkeshop med GLS og fri fragt over 499,-

Vi er e-mærket, så du trygt kan handle hos os, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Vi glæder os rigtig meget til at pakke din ordre!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen