Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Little Dutch

Køb Little Dutch trælegetøj i Bellas Klædeskab

Her finder du det fineste trælegetøj til baby og børn fra hollandske Little Dutch. Når du køber det fine trælegetøj, så skal du ikke være bekymret for kemikalier - alt legetøjet bliver nemlig malet med vandbaseret maling. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig, når den lille putter legetøjet i munden til nærmere undersøgelse. Alt legetøjet fra Little Dutch kommer i to farver pink blossom og mixed stars, så der er noget for både drenge og piger, ligemeget om man er til lyserøde eller blålige nuancer. Det fine legetøj pynter fint på de fleste børneværelser, og så er priserne gode.

Shop i Bellas Klædeskab

Her hos os finder du kun håndplukkede produkter fra de bedste mærker på markedet, og vi har alt til dit lille minimenneske. Hos os finder du både legetøj, børnetøj & sko og udstyr. Vi sender altid din pakke afsted samme dag, og vi tilbyder hurtig dag til dag levering. Du får fri fragt over 499,-, og du kan altid vælge at betale med løn eller børnepenge. Vi glæder os til at tage i mod din bestilling!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen