Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Mimi og Lula

Køb Mimi & Lula udklædning, hårpynt & tasker

Velkommen til Mimi & Lulas fortryllede univers med glitter, eventyr og leg. Her finder du de fineste tasker med masser af glimmer og sjove faconer, fevinger, tryllestave, tylskørter og meget meget mere. De designer også det fineste hårpynt med sløjfer, pom pom'er og glimmer. Har du en lille prinsesse derhjemme, der elsker at klæde sig ud og lege, så er du landet det helt rigtige sted - hun vil helt sikkert elske Mimi & Lula. Har du udset dig en taske eller noget andet fint fra Mimi & Lula, så tøv ikke for længe - det er et meget populært brand til pigerne, så de mest eftertragtede tasker og items bliver udsolgt hurtigt.

Shop i Bellas Klædeskab

Shop de fine ting fra Mimi & Lula i Bellas klædeskab og få fri fragt over 499,-, hurtig levering og betal med børnepenge. I Bellas Klædeskab finder du et håndplukket udvalg af de bedste mærker på markedet, og vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Du kan også se, hvad andre kunder siger om os på Trustpilot lige her.

Vi glæder os til at tage i mod din bestilling!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen