Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Nordic Label

Køb Nordic Label i Bellas Klædeskab

Nordic Label er enkelt og stilrent, og kan matches med mange andre mere farverige brands. Her i Bellas Klædeskab finder du uldhuer og halsedisse fra Nordic Label, som kan matches med alle typer overtøj. Halsedisserne holder barnets hals varm under udendørsleg og er et must have i den kolde tid. Huerne er godt foret og holder de små ører varme uanset vejret.

Vi fylder løbende op med nye styles fra Nordic Label, så hold løbende øje med siden, hvis du vil have stilrene accessories til vintertiden til lave priser.

Altid lynhurtig levering

Når du bestiller inden kl. 15 på hverdage, så sender vi din pakke samme dag, og det betyder, at den lander hjemme hos dig dagen efter i langt de fleste tilfælde.

Vi har personligt udvalg hele vores sortiment, og det betyder, at vi kan stå inde for de ting, vi sælger herunder også Nordic Label produkterne, som vi elsker til vores egne piger Annabella og Bella Noora.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen