Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Petit Piao

Shop Petit Piao baby og børnetøj

I Bellas Klædeskab finder du et lille udvalg af det nye og allerede populære børnetøjsmærke Petit Piao. Kollektionerne byder på lækkert basis tøj til de mindste, som lækre, bløde leggings, dejlige bodies, bløde trøjer og savlesmække, der matcher. Altsammen designet i afdæmpede farver i bedste nordiske stil. Børnetøjet fra Petit Piao er blødt og i en god stræk kvalitet, som gør det nemt at få af og på dit barn. Da mærket stadig er helt nyt, så vil der løbende komme et større udvalg her på siden.

Køb Petit Piao på udsalg

Du kan være heldig at finde styles fra tidligere kollektioner på udsalg i Bellas Klædeskab. Følg med i vores udsalg lige her, hvor vi løbende fylder op med nye varer til en god pris.

Shop trygt i Bellas Klædeskab

Vi er en e-mærket webshop med børnetøj, legetøj og udstyr i alderen 0-6 år. Det betyder, at du trygt kan handle hos os. Du kan læse om e-mærket lige her. Vi elsker vores søde kunder, og du kan altid få fat i os lige her. Vi sidder klar til at hjælpe. Hos os kan du shoppe nu og betale senere med løn eller børnepenge som en ekstra service. Vil du vide mere om os? Så læs historien bag Bellas Klædeskab lige her.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen