Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Soft Gallery

Eksklusivt baby og børnetøj fra Soft Gallery

Er du til blødt baby og børnetøj i lækkert design og høj kvalitet? Så er du landet det rette sted. Her på siden finder du nemlig hele vores store udvalg af Soft Gallery baby og børnetøj. Måske bedst kendt for deres ikoniske ugleprint, som er super fint og blødt? Det har vi selvfølgelig. Vi har et bredt sortiment af det lækreste baby og børnetøj i den bedste kvalitet, og vi fylder løbende op med nyheder.

Hos os finder du et bredt udvalg, så du kan klæde dit barn på fra top til tå i tøj. Du kan også mixe og matche de fine styles fra Soft Gallery med styles fra andre populære mærker som Petit by Sofie Schnoor, Mini A Ture, En Fant, Christina Rohde, Pom Pom og mange flere, der også forhandles her i Bellas Klædeskab.

Soft Gallery udsalg – find børnetøj til nedsat pris

Det er dyrt at have små børn, som ofte skal have nyt tøj. Derfor kan det ofte være en god idé at holde øje med vores udsalg, hvor vi løbende tilføjer nye lækre styles til en rigtig god pris. Her kan du også være heldig at finde nogle lækre styles fra Soft Gallery til en god pris. Men tøv ikke for længe, hvis du har set noget, som du gerne vil have til dit barn - Soft Gallery er enormt populært, og det går stærkt, når udvalgte styles sættes ned.

Køb Soft Gallery online i Bellas Klædeskab

Er du på udkig efter et lækkert udvalg af de populære styles fra Soft Gallery, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi fylder løbende op med de bedste styles fra både basiskollektionerne med ugle print og mini splash og fra sæsonens kollektioner. Det betyder, at du altid finder de nyeste styles hos os.

Køb i Bellas Klædeskab og få fri fragt ved køb for over 499 kr. Vi tilbyder altid hurtig levering, så du kan få dine varer hjem hurtigt.

Vi ved, at børn er dyre og nogle sæsoner er dyrere end andre, og derfor kan du, som en ekstra service, betale både med løn, børnepenge eller med Viabill, når du bestiller dit børnetøj hos os. Vi glæder os til at modtage din bestilling!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /var/www/bellasklaedeskab.dk/public_html/wp-content/themes/bellasklaedeskab/includes/storrelse.php on line 67
Scroll til toppen