Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Bellas Klædeskab

Velkommen til Bellas klædeskab, hvor du finder lækkert kvalitetstøj, legetøj og udstyr til de mindste børn fra 0-6 år.

Hvem er vi?

Vi er to svigerinder, Ava og Almina, som har skabt et univers til de mindste, hvor du kun finder det bedste baby- og børnetøj, legetøj og udstyr til de mindste. Vi har nøje udvalgt vores sortiment, så vi kan stå inde for kvaliteten, pasformen og stilen.

Inspirationen er vores to små døtre Annabella og Bella Noora, som vi elsker at klæde på hver eneste dag. Deraf også navnet Bellas klædeskab.

Kvalitet til de mindste

Det kan godt være lidt af en jungle, når man gerne vil klæde sit barn på i den nyeste mode, og samtidig være helt sikker på, at tøjet også er behageligt for børnene at have på og ikke mindst lege i. Derfor har vi kun nøje udvalgte leverandører, som lever op til vores høje krav om kvalitet, bæredygtighed og funktionalitet. Baby- og børnetøj skal være blødt og behageligt at have på! Der må ikke være noget, der kradser eller hårde kanter.

Vi vil ikke være de største

Vi vil ikke være de største. Vi vil være de bedste indenfor baby- og børnetøj, legetøj og udstyr til de mindste i den bedste kvalitet på markedet. Vores univers er for dig, der ligesom os, gerne vil klæde de mindste lækkert på, men uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort.

Kontakt os

Du kan altid kontakte os på kundeservice@bellasklaedeskab.dk. Vi svarer altid indenfor 24 timer, og vi hjælper gerne med stort som småt. Du kan også altid sende os en besked på Facebook eller Instagram.

Vind 1000 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og kom først til de bedste tilbud. 
Du deltager samtidigt i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr.

Scroll til toppen