Shop alle de fine nyheder SHOP NU

Spørgsmål og svar

Vi har lavet en størrelsesguide, som du kan bruge, når du køber ind til de mindste hos Bellas klædeskab. Du finder størrelsesguiden lige her. Er du stadig i tvivl? Så tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@bellasklaedeskab.dk – vi svarer altid så hurtigt som muligt fra kl. 7:00-19:00.

Der er ikke noget mere irriterende end at få en sms om, at den pakke, man har gået rundt og ventet på, kan hentes et eller andet sted, fordi man ikke var hjemme, da posten kom, så hvis du vil have din pakke lagt et sted på din adresse fx foran din hoveddør, i din carport eller lignende, så skal du kontakte den fragtleverandør, du valgte ved check out.

Hos Bellas klædeskab har du altid 14 dages bytte- og returret, såfremt varen er i samme stand, som da du modtog den. Udfyld den returseddel du fik med din pakke, og send varen retur til os. Returfragten skal du selv betale, men for at gøre det hele nemmere, så kan du finde en returlabel her. Den indeholder pakkeforsikring, track and trace og omdeling til vores adresse.

Har du modtaget en ødelagt vare? Det er vi så kede af! Det sker desværre en gang i mellem. Tag nogle billeder af varen, og send dem ind til kundeservice@bellasklaedeskab.dk sammen med en forklarende tekst og dit ordrenr. Vi tager stilling til hver enkel reklamation, og i tilfælde af, at vi skal have varen retur, så dækker vi naturligvis fragten, og sender dig en returlabel, så du nemt og hurtigt kan levere varen tilbage.

Hvis vi har leveret dine varer i en forkert størrelse, farve eller der mangler noget fra din ordre, så sender vi dig naturligvis de rigtige varer, når vi har modtaget de forkerte varer. Send os en mail på kundeservice@bellasklaedeskab.dk, hvori du beskriver, hvad der – ifølge din ordre – ikke er korrekt leveret, så vi kan hjælpe dig.

Fandt du ikke det, du ledte efter, så er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@bellasklaedeskab.dk alle dage mellem kl.7:00-19:00

Vind 1000 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og kom først til de bedste tilbud. 
Du deltager samtidigt i konkurrencen om et gavekort på 1000 kr.

Scroll til toppen